[av_slideshow_full size=’featured’ stretch=” animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’]
[av_slide_full slide_type=’image’ id=’71’ video=” mobile_image=” video_format=” video_ratio=” title=” custom_title_size=” custom_content_size=” caption_pos=’caption_right caption_right_framed caption_framed’ link_apply=” link=’lightbox’ link_target=” button_label=” button_color=’light’ link1=’manually,http://’ link_target1=” button_label2=” button_color2=’light’ link2=’manually,http://’ link_target2=” font_color=” custom_title=” custom_content=”][/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Skigebieden

Zillertal Arena: www.zillertalarena.at

Zillertal ArenaDit is het dichtst bij zijnde skigebied, op slechts vijf minuten van het appartement. Je kan met eigen vervoer of de skibus. Dit skibied bestaat uit vier skigebieden die met elkaar zijn verbonden. Dit Zell Am Ziller, Gerlos, Koningsleiten en Krimml. In totaal bestaat dit gebied uit 139 KM skipiste van blauwe tot zwarte pistes. In Zell am Ziller kun je met twee gondelbanen naar boven waardoor de wachttijden minimaal zijn. In het gebied is ook een funpark aanwezig voor fanatieke snowborders. Het gebied is sneeuwzeker omdat je begint op een hoogte van 1300 wat doorgaat tot maximaal 2500 meter.

TIP: Sportbahn abfahrt met een schnitzel in de schitzel hutte.

Onderaan alle skiliften zijn prima apre ski mogelijkheden.

Zillertal 3000: www.mayrhofner-bergbahnen.com

mayrhofner_bergbahnenDit gebied kun je eenvoudigste bereiken vanuit Hippach en is ongeveer 10 minuten rijden met eigen auto of de skibus. Dit gebied bestaat uit drie gebieden die aan elkaar zijn gekoppeld. Dit zijn Mayrhofen, Finkenberg en Lanersbach.

Het gebied bestaat uit 135 KM skipistes. Het gebied kent de steilste geprepareerde skipiste van Oostenrijk bekend en te vinden onder de naam Harakiri. In het skigebied is ook een fun park aanwezig.

TIP: Panorama Abfahrt vanwege het uitzicht.

Mayrhofen is natuurlijk ook zeer bekend als plaats waar je prima kan apre-skien zoals in de Eisbar en de Stad am Bruckl of ’s-avonds in de Schlussel of Arena.

Hoch Zillertal – Hochfugen: www.hochzillertal.com

Dit is het skigebied van Kaltenbach en Hoch Fugen. Hier is de sneeuwkwaliteit altijd erg goed omdat de pistes er gunstig zijn gelegen ten opzichte van de zon.

Het gebied is het beste per auto te bereiken in ongeveer 15 minuten. Als alternatief kun je met het treintje gaan dat ook in Laimach stopt aan de overkant van de Ziller. Het gebied bestaat uit 100 Km aan skipistes. In dit gebied heb je veel langere afdalingen

TIP: Een drankje of wat te eten in de Spyder hutte.

Hintertux: www.hintertuxergletscher.at

Hintertux gletserSneeuw garantie 365 dagen per jaar! Dit is het gletser skigebied van het Zillertal. Het is ongeveer 30 minuten rijden. Hier kan 365 dagen per jaar worden geskied. Het gebied heeft 50  km aan skipistes en begint op een hoogte van 1300 wat door gaat tot maximaal 3250 meter hoogte.

TIP: Afdeling van de “Gefrorene Wand” met zijn 3250 meter hoogte en heb je een adembenemend uitzicht over de omliggende bergtoppen, tot in Italië aan toe.
[/av_textblock]

[av_gallery ids=’120,122,124′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Overige winteractiviteiten

Rodeln:

In Hainzenberg kun je met Gerlossteinbahn naar boven om een Rodel afdeling te maken. De afdaling heeft een lengte van 7 kilometer en is volledig verlicht voor de avonduren.

Zell am Ziller:

Hier is een freizeitpark waar je in de winter kan schaatsen, tennissen of kegelen.

Coaster:

Arena Coaster: Achtbaan met een totale lengte van 1450 meter die tegen de berg is aangelegd.

Zwemmen:

www.erlebnisbad-mayrhofen.at   : www.erlebnistherme-zillertal.at ,

Dit laatste bad ligt in Fügen langs de doorgaande weg is enkele jaren geleden een Erlebnisbad geopend waar jong en oud zich prima kan vermaken, in de diverse binnen en buitenbaden. Er is een golfslagbad en een grote waterglijbaan en diverse stroom en massagebaden. De totale wateroppervlakte bedraagt 1700m2. Op het complex zijn ook diverse sauna mogelijkheden.
[/av_textblock]

[av_gallery ids=’74,75,194′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]